Hitta hockeybilder på nätet

Eftersom hockeybildernas glansdagar är över så finns det ett begränsat utbud idag när man ska hitta kort att köpa. På 90-talet fanns bilderna överallt, nu är det så att den mesta försäljningen har flyttat ut på nätet, enstaka fysiska butiker har specialiserat sig på just hockeykort. Vi kommer att skriva om butikerna lite längre fram, men idag tänkte vi berätta om webbutiker på nätet där man kan beställa hem hockeybilder direkt hem i brevlådan.

Coolcard.se

Coolcard är en av Sveriges största företag som köper och säljer olika kort. En av deras stora passion är just hockeybilder. Företaget består av personer som har en lång erfarenhet av hockeybilder. De började med denna typ av samlande 1996. Sedan utvecklades det till en butik. Det är en kombinerad webbutik och fysisk sådan. Webbadressen ser ni i rubriken men själva butiken ligger i Karlstad och på Kungsgatan 6. Förutom hockeybilder så finns det fotbollskort, magic, Pokémon mm att köpa.

Coolcards har en fraktavgift från 20 kr.

Mncardscollectibles.se

MN Cards & Collectibles är ett företag som är relativt nystartat. Deras webbutik öppnade under 2012 men ägarna har haft en lång erfarenhet inom detta ämne i flera år. Just nu så är det bara en webbutik med man skriver att en fysisk butik är målet och drömmen. MN Cards & Collectibles har fokuserat på att sälja enbart hockey och fotbollskort sedan starten. Hos dem kan man beställa boxar, paket, startpaket och en hel del tillbehör.

MN Cards & Collectibles har en fraktavgift från 12 kr. Fraktfritt över 2500 kr.