Hitta fysiska butiker

Vi skrev nyligen om hur du kan köpa hockeybilder genom butiker som finns på nätet. Men nu tänkte vi istället tipsa om fysiska butiker som du kan besöka. Det är en speciell känsla att kunna gå in i en butik som säljer samlarkort. Man vill känna, lukta, vrida och vända på korten, det är just det som gör en fysisk butik överlägsen butiker på webben.

Coolcard Karlstad

Denna butik figurerade också i den om webbutiker. Man har en fysisk butik som ligger i Karlstad. Den ligger på Kungsgatan 6. Utöver försäljningen av spel så anordnar man också kortspel med Magic, Pokemon och Yu-Gi-Oh. Man har hela 44 sittplatser i sin butik och spelrummet.

TV-Spelshörnan Ystad

Butiken ska sälja samlarkort av olika slag men inriktningen är främst på tv-spel. Butiken ligger på Tobaksgatan 16 i Ystad och man har haft butiken i över 20 år.

Collectors Point Umeå

Här är en butik som ligger lite mer norrut än de andra. Collectors Point ligger i Umeå och har ett utbud av hockeykort i sin butik. När man öppnade butiken under 1995 så var den till största del inriktad på att sälja hockeykort, Collectors Point skulle bli bäst på hockeykort i hela Sverige. Dock så svalnade intresset för denna typen av kort för den stora massan och man fick utveckla butiken. Nu är det Magic, Pokemon och Yu-Gi-Oh som är populärast, men man har fortfarande kvar en del hockeykort. Vill man så kan man kika in sortimentet på deras webbsida.

Butiken ligger på Västra Esplanaden 8 i Umeå.