Retrospelsmässan

Vi kanske flyr lite från ämnet men detta är en mässa som vi har förälskas oss i. Det är inte hockeykort man köper, säljer eller byter, det är spel. Men en samlare är alltid en samlare oavsett intressen. Så detta tror vi att ni också, våra läsare skulle tycka om att få lite information om. Var du ung på 90-talet och höll på med hockeybilder så tror vi att du också hade ett litet intresse av tv-spel och datorspel. Vi hade i alla fall det, vi spelare på Nintendo, Sega och alla de andra klassiska spelkonsollerna. Vi samlar förstås på allt, även gamla tv-spel. Det är också ett stor värde i dessa prylar. Och vi älskar Retrospelsmässan.

Retrospelsmassan

Retrospelsmässan, även kallad för RSM som är en samlarmässa som startade 2010. Grundtanken med mässan var att man skulle hitta retrospel, spel som är från 70- till 90-talet.

2014 års RSM håller till i Eriksbergshallen i Göteborg. Den startar lördagen den 3 maj och är öppen mellan 9.00 – 18.00. Där har man chansen att fynda lite spel och kanske hitta spel som man saknar i sin samling. Inträdespris till RSM är 120 kr. Barn och ungdom under 13 år går in gratis.

Tänkt på att plocka med kontanter! Trots att utvecklingen går framåt och att det finns vissa möjligheter till att betala med kort via iZettle osv så hanterar de flesta försäljarna bara kontanter.

Vill man norpa de riktigt bra spelen så ska man vara där tidigt. Det är först till kvarn som gäller för det mesta.

http://www.retrospelsmassan.se/