Hitta bra planscher och affischer på hockeyprofiler och annat som handlar om ishockey, nhl, shl osv

Här kommer ett par rader om bra webbutiker där man kan hitta billiga och snygga bra planscher och affischer som man kan sätta upp på sin vägg i hemmet.

allposters.se

allpos

Detta är vad vi kan se den största aktören på planscher och affischer på nätet. Man verkar dock skicka från Tyskland, även om sidan är på svenska så finns företaget inte här. På sidan kan man hitta tusentals olika motiv och en stor del av dessa är sportmotiv. Det finns affischer med hockey, några av dem ser ut som stora ishockeybilder, riktigt snyggt! Annars är det en stor blandning med personligheter och lag i olika storlekar. Frakten ligger på ungefär 50 kr och man kan räkna med att få hem sin beställning efter ca: 5 arbetsdagar. Vill du ha en snygg ram till din plansch eller affisch så rekommenderar vi Ikeas stora ramar. Kostar runt 250 kr för en snygg ram från Ikea.

Egenposter.se

egenposter

Här är en annan butik på internet som säljer planscher och affischer, men här kan du göra din egen, personliga plansch som du sedan kan rama in och hänga på väggen. Det kostar från 120 kr att beställa en egen plansch från egenposter.se. Det finns även ett litet utbud med färdiga posters att köpa. Bland annat ett par stycken med sportmotiv och ishockey. Det ska gå bra att få tryckt alla typer av bilder. Egenposter.se kollar inte själva upphovsrätten på bilderna så det måste du själv hålla reda på. Beställ en plansch där du har radat upp alla dina hockeybilder på? Det skulle vara en häftig sak!