Forum att besöka på nätet

Det bästa sättet att hitta fakta är att gå ut på nätet. Vi på hockeypictures.se försöker att skapa en stor faktabas med information som andra också kan ha användning av. Det går snabbt och enkelt att Google fram en fråga, man får direkt många relevanta träffar om man vill veta någonting. Nu om någonsin när mobiltelefonerna går att finna i var mans och kvinnas hand. Forum är också ett fenomen som har slagit igenom stort, eller det har länge varit en stor del av internet. Ända sedan starten av internet så har man velat komma i kontakt med andra personer i världen. Det började med så kallade ”BBS:er” som skapades på internet mellan 80- och 90-talet. Det var ungefär som digitala anslagstavlor som användare kunde koppla upp sig mot. Idag är det mer vanligt med forum där användare kan skapa ”trådar” där man kan ställa en fråga eller svara på en annan.

Här är våra tips på bra forum som vi hänger på eller läser ett par gånger i veckan.

http://sweclockers.se

Här finns det kanske inte så mycket som handlar om hockeybilder och samlarprylar, men det är ett forum med en stor användarbas och många har detta intresse med att samla på hockeykort. Ställ en fråga i ett allmänt forum så har du garanterat ett svar inom en timme.

http://forum.sverok.se

Detta forum drivs av Sverok som är Sveriges största ungdomsförening som utövar rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och lan. Där har man ett forum där många samlare hänger och hockeykort är ett återkommande ämne.

http://loading.se/forum

Ett av Sveriges största gaming communitys med ett brett forum där hockeykort förekommer. Finns en bred massa med användare som har olika samlarintressen.