Ett titt på lagens nätbutiker

Nu kommer vi att kolla lite närmare på några av Svenska Hockey Ligans (SHL) webbplatser och butikerna. Man vill mer än gärna köpa saker som har sitt favoritlags logga på och förut så kunde man bara göra det i en fysisk butik. Vanligast var att supporterprylarna fanns i den stad som laget kom ifrån. Det medförde att det blev ganska svårt att köpa prylar från ett lag i söder om man själv bodde i norr. Här är några bra webbutiker som lagen i SHL har.

Djurgården Hockey

Webbadress: http://shop.difhockey.se

DIF har en bra webbutik där man kan beställa saker för barn, ungdomar och vuxna. Det finns flaggor, halsdukar, mobilskal, kläder, mössor, kepsar och matchtröjor. Butiken har dock en ganska dyr fraktavgift, den ligger på 85 kr.

Brynäs IF

Webbadress: http://brynas.jetshop.se/

Brynäs IF som har sin hemmaplan i Gävle har en stor och bra butik. Det finns gott om supporterprylar att handla. Det finns tröjor, byxor, jackor och en hel massa souvenirer. Lite bättre fraktavgift i Brynäshoppen, där kostar det från 65 kr i frakt.

Skellefteå AIK

Webbadress: http://www.intersport.se/supporter/skelleftea-AIK/

Självklart måste vi ta med årets guldlag, vinnare av SM-guldet 2013/14! Man har dock ingen egen webbutik för tillfället, i stället blir man skickad till Intersports nätbutik. Det finns dock mycket fint att välja. Allt man vill finns där, halsdukar, tröjor, byxor, matchtröjor osv. Frakten är den lägsta bland alla, ungefär 39 kr kostar det att få sin order hemskickad. Det är fraktfritt om man betalar på nätet och hämtar ut sin order i en Intersport-butik.