Lagpärmar och McFarlane figurer

parmar

Vi hittade en par intressanta saker i webbutiken http://www.hockeyfreak.se som vi tänkte tipsa er läsare om. Två samlargrejor som kan vara intressant, vi tänker slå till i alla fall.

Borta hos hockeyfreak har man en uppsättning med lagpärmar för Svenska Hockey Ligan (SHL). Det är specialanpassade pärmar där man kan samla ihop alla bilder på ett och samma lag. Vill man göra sin samling lite snyggare och prydligare så rekommenderas pärmarna starkt. Varje pärm har 10 stycken fasta plastfickor som håller totalt 90 hockeybilder. På framsidan så sitter lagets logotyp och en passande bakgrundsfärg. Just nu finns lagen AIK, Almtuna IS, Brynäs IF, Djurgårdens IF, Frölunda Indians, Färjestads BK, HV71, Leksands IF, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, MODO Hockey, Mora IK, Oskarshamn, Rögle BK, Skellefteå AIK, Södertälje SK, Timrå IK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

McFarlane

Hockeyfreak har även ett relativt stort utbud av McFarlane figurer. Det är actionfigurer i hockeymodell på kända spelare i NHL. Figurerna är kända för sina otroliga detaljer och storleken. Figurerna är ungefär 15 cm höga, riktigt häftiga pjäser. Deras utbud består av NHL Series 33, NHL Series 31, NHL Series 30, NHL Series 28 och tidigare.

Nu längtar vi bara efter att säsongen i SHL ska dra igång igen. Vi är inte så stora soldyrkare och ser gärna fram emot höst/vinter igen när matcherna sätter igång.

Här på hockeypictures.se skriver vi om hockeybilder och hockey i allmänhet. Här är andra artiklar som du kan läsa.

Ta hand om dina kort
Sälja hockeykort
Mest eftertraktade hockeykorten