Vår Välkände fotbollsspelare Zlatan, och hans dokumentärer på Kanal 5 play

Idag är Kanal 5 play platsen att se de nya dokumentärerna om Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Alla känner till Zlatan Ibrahimovic. Med en kaxig attityd har denna unika personlighet och tillika fantastiska levande fotbollslegend, genom sitt sätt att ”joxa med trasan”, tagit en säker plats i alla fotbollsälskares hjärta.

I dessa fantastiska dokumentärer om Zlatan, får vi reda på mera om hur denna levande fotbollslegend kom att bli den han är idag. Kanal 5 har som enda kanal fått ta del av denna omfattande och rättframma information om Zlatan, ”Rosengård´s Stolthet”.

I Kanal 5´s unika dokumentärer får vi följa Zlatan´s karriär ända från den lilla pojken från Rosengård, hans karriär och allt som har gjort honom till den superstjärna han idag är inom fotbollens värld. Vi får inblick i en målinriktad hjärna, som nått enorma resultat, men extrema målrekord som saknar motstycke i modern fotbollshistoria.

Så här får du tillgång till Zlatan´s dokumentärer på Kanal 5 play

Fortsatt tillgång till dokumentärerna om Zlatan Ibrahimovic´s fantastiska historia är bara tillgänglig för Kanal 5´s premium kunder. Hur som helst, så är det enkelt att bli premium kund hos Kanal 5 play. Det är bara att gå in på Kanal 5 play, och klicka på bli premium kund. Kostnaden för detta är bara 59 kronor per månad och ger dig möjlighet att gång efter gång kunna se denna underbara dokumentärserie. Naturligtvis får du även tillgång till hela Kanal 5 play´s programutbud, och kanske hittar mera intressanta program i deras utbud.

Innan du blir premium kund, hittar du även alla den information om vad du behöver för att kunna dra full nytta av Kanal 5 play, och Zlatan´s dokumentärer samt att du också kan se hela det programutbud du får i samband med ett abonnemang på Kanal 5 play.

Här hittar du Zlatan´s dokumentärer på Kanal 5 play, ett måste för alla fotbollsälskare.