Allt om ishockey hittar du på Aftonbladet och Sportbladet

Aftonbladet och Sportbladet, är idag ett av de största media inom internationell och svensk sport. Här kan läsas om alla sporter, och våra svenska talangers prestationer inom dessa. Speciellt mycket går att läsa om fotboll och ishockey då detta är de två sporter i Sverige som har flest läsare, och anhängare.

Aftonbladet och Sportbladets koncentration på ishockey är stor

I Sportbladet finns det all den information du behöver som genuint ishockey fan. Här hittar du historia om de största hockeyspelarna genom tiderna som Wayne Gretzky, Mario Lemieux och många flera. Här upptas de flesta serier som spelas inom svensk ishockey, och de största internationella serierna. Inom svensk ishockey kan du se resultat från Hockey VM, Tre Kronor, Damkronorna, SHL, Hockeyallsvenskan och Riksserien. Internationellt så upptas NHL och KHL.

Du kan även läsa allt om de viktigaste matcherna, samt vad som händer runt svensk ishockey. Vilka som lämnar hockey´n och vilka nya stjärnor som föds. Du får även information om vilka spelare som byter klubbar, och hur mycket som betalas för detta. Ibland blir detta ofantliga summor, som leder till skriverier i många artiklar som du kan följa och se resultatet av.

Vill du ha tillgång till hela Sportbladet och alla nyheter och erbjudanden

För dig som vill veta allt, och kunna läsa hela Sportbladet på Internet samt kunna ta del av alla erbjudanden så finns det möjlighet att köpa en Plus-version. Då får du tillgång till alla Plus-artiklar, och fördjupning i alla nyheter och massor av rabatter.

Just nu så erbjuder Aftonbladet alla Plus-kunder att gå 2 på alla SHL-matcher hela säsongen, och bara betala för 1. Bara detta är ett gigantiskt bra erbjudande för hela Sveriges ishockey fans. Kolla in Sportbladet och bli medlem nu för bara 29 kronor per månad utan bindningstid.