Ronaldo spår in i framtiden

För att bredda oss lite tänkte vi ta med även samlarbilder inom fotboll. Då lägger vi även till lite fotbollsnyheter på det 🙂

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, mera känd som det kortare Cristiano Ronaldo. Denna månad, januari 2015, tilldelades denna fantastiska superstjärna inom internationell fotboll Ballon d’Or för andra året i följd. Ballon d’Or är det pris som tilldelas världens bästa fotbollsspelare varje år, och Cristiano Ronaldo uttryckte sin heder över att få detta pris ytterligare ett år.

Cristiano Ronaldo är idag 29 år gammal, och har varit professionell fotbollsspelare i många år. Hans unga karriär började redan 1992 i Andorinha. Ronaldo spelade efter det i ytterligare två lag under sin juniorkarriär som varade fram till 2002. Sin seniorkarriär inledde han i Sporting CP där han spelade i två år, för att sedan gå till Manchester United i Premier League.

I Manchester United var han en uppskattad och firad spelare som bidrog med mycket spelglädje och många mål. Ronaldo spelade i Manchester United fram till 2009. Från 2009 har Ronaldo varit Real Madrid trogen, och är fortfarande lagets toppspelare.

Cristiano Ronaldo tror att hans son också kan vinna Ballon d’Or

Att Cristiano Ronaldo har en som också spås en framtid som professionell fotbollsspelare är det nog inte många som missat. I alla fall inte om vi får tro Cristiano Ronaldo själv. Förmodligen så har inte Cristiano Ronaldo tänkt på att hans som ännu inte är så gammal så att det är möjligt att sia, men med en fara som Ronaldo så borde han i alla fall få lära sig fotboll så mycket som det går.

Som pappa så spår i alla fall Ronaldo själv, att hans som en gång i framtiden kan stå precis som Cristiano Ronaldo och få motta den stora utmärkelsen Ballon d’Or. Hur det blir med det i verkligheten kan bara tiden utvisa, men om Critiano Ronaldo får bestämma så kommer säkert även hans som att gå långt inom internationell fotboll.